3. ples knežjega mesta - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Svet plesa > Plesne novice
3. ples knežjega mesta

sobota, 8.maj 2010 ob 20.00 uri v Celjskem domu

Zavod Celeia Celje in Plesni klub FLAMENCO sta v soboto, 8. 5. 2010 v knežjem mestu obudila vzdušje kakršnega pomnimo samo v starodavnih dvoranah mesta Dunaj. Tematsko obarvana plesna prireditev, polna animacij je mnogokaterim plesnim parom obudila nostalgičen občutek pravljičnega Dunaja v mestu Celje. Tudi tokrat so v Celje prišli pari iz različnih koncev Slovenije. Z željo, da bi plesna prireditev pridobila pravi privdih sta organizatorja poskrbela, da so se pari ob prihodu posladkali z Mozartovimi kroglicami, besede pa izmenjali ob pogostitvi vrhunske penine.

V hipu razprodane vstopnice opozarjajo, da plesom knežjega mesta ne bo konca.

3. ples knežjega mesta sta celjski profesionalni plesni par Polona in Branko PODERGAJS SIUSSI, cenjena in priznana pedagoga plesne šole FLAMENCO,  svečano otvorila z dunajskim valčkom. Idilične dvorane Celjskega doma, dekorirane z nianso cvetja, so ljubiteljem plesa pričarale nostalgičen občutek Mozartovega rojstnega kraja. Kot se za ples knežjega mesta spodobi sta nekdaj vrhunska športna plesalca Polona in Branko vse goste naučila in jim podarila kratko izvirno koreografijo Dunajskega valčka, s katero so se vsi ljubitelji plesa enotno zavrteli na plesnem parketu. Za glasbeno noto in Mozartove ritme je poskrbela veččlanska zasedba ansambla Slovenija Party, ki so poskrbeli, da so se plesalci zavrteli v vseh plesnih zvrsteh. Za prijazno pogostitev plesnih parov pa je poskrbel hotel Celjska koča - Trc.


Organizatorja sta ljubiteljem sobotnega plesnega  večera pripravila še dodatno presenečenje. V goste sta namreč povabila vrhunski slovenski plesalki, ki sta zasedli 7. mesto na evropskem prvenstvu, Tamaro Tavčar in Vito Vlašič. Predstavili sta se v dveh izhodih ter poskrbeli za vzdušje uličnih in disco plesov.



Organizatorja plesnih večerov v Celju opozarjata: Ljubitelji španskega temparamnta bodite pozorni, kajti 4. ples knežjega mesta že trka na vrata.



Delite z ostalimi na Facebooku


Zavod Celeia Celje in Plesni klub FLAMENCO sta v soboto, 8. 5. 2010 v knežjem mestu obudila vzdušje kakršnega pomnimo samo v starodavnih dvoranah mesta Dunaj.
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni