4. Ples knežjega mesta - Knežja rumba. - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Svet plesa > Plesne novice
4. Ples knežjega mesta

Plesni klub Flamenco in Zavod Celeia Celje že četrtič razveselila prijatelje plesa. Organizatorja sta poskrbela za zadovoljne obraze parov že na samem začetku prireditve. Ko so plesalci vstopili v Celjski dom, ki je bil 27.11. zvečer spremenjen v veličastno plesno dvorano, jih je že v preddverju pričakala pijača dobrodošlice. Vsi plesa željni pari so se nato podali na parket, kjer so pričarali pravo plesno harmonijo. Za usklajene glasbene takte je cel večer skrbel ansambel Fru fru. Ob gostinski ponudbi podjetja Trač TRC so se gostje osvežili z skrbno izbrano ponudbo pijač in sladic. Ogromno celjsko plesišče je bilo prežeto z neverjetno plesno energijo, ki so jo ustvarili tako začetni plesalci kot tudi tisti, ki že vrsto let brusijo pete v različnih plesnih šolah.

V goste sta Plesni klub Flamenco in Zavod Celeia Celje povabila vrhuski plesni par A kategorije, ki sta zžno rumbo pričarala vzdušje ljubezni, dušo pa ogrela z divjim jive-om. Vsi obiskovalci so bili navdušeni nad predstavo vrhunskega para, zato so jima namenili bučen aplavz. Ta pa je sprožil dodatno željo po plesu, zato sta Miha in Urška naknadno zaplesala tudi Cha cha cha. Kot pa se za Ples knežjega mesta spodobi in je že tradicija, sta tudi tokrat priznani celjski par Polona in Branko Podergajs Siussi poskrbela, da so vsi prijatelji plesa odšli bogatejši še za eno atraktivno  koreografijo. Plesno atrakcijo sta poimenovala kar Knežja rumba.

Pričarana je bila romantična plesna pravljica, ki se je zaključila ob pepelkinem času.

Vse karte so bile predčasno razprodane, zato organizatorja ponovno opozarjata, da naj vsi, ki se niso uspeli pravočasno prijaviti na ples, posredujejo svoje e- naslove preko kontaktnega obrazca. Tako boste pravočasno obveščeni kdaj se bodo začele zbirati prijave za 5. Ples knežjega mesta.Celje, 27. november 2010 - Knežja rumba
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni