FLAMENCO Blog - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

5. Ples knežjega mesta ponovno napolnil dvorano Celjskega doma

Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE
Objavil v Plesni večeri ·
Tags: Plesknežjegamestagalaplesplesnivečer

Ples knežjega mesta že petič zadovoljil plesalce iz cele Slovenije.

19. novembra 2011 se je v Knežjem mestu že petič pričarala nostalgična plesna pravljica v vseh dvoranah Celjskega doma. Ko so plesalci vstopili v Celjski dom, ki je bil minulo soboto spremenjen v veličastno plesno dvorano,  jih je že v preddverju pričakala pijača dobrodošlice, ob kateri so lahko gostje ob spremljavi instrumentalne glasbe, pokramljali in izmenjali par besed o plesnih korakih.
Vsi plesa željni pari so se nato podali na parket, kjer so pričarali pravo plesno harmonijo. Priznana celjska plesna učitelja Polona in Branko Podergajs Siussi sta vse prijatelje plesa naučila nekaj osnovnih korakov plesa SIRTAKI,  ki se pleše ob priznani grški uspešnici Zorba the Greek.
Za usklajene glasbene takte je cel večer skrbel ansambel Oliver Twist. Ogromno celjsko plesišče je bilo prežeto z neverjetno plesno energijo, ki so jo ustvarili tako začetni plesalci kot tudi tisti, ki že vrsto let  brusijo pete v različnih plesnih šolah po Sloveniji.

Vse karte so bile predčasno razprodane, zato organizatorja, Plesni klub Flamenco in Zavod Celeia Celje ponovno opozarjata, da naj vsi, ki se niso uspeli pravočasno prijaviti na ples, posredujejo svoje e-naslove preko kontaktnega obrazca. Tako  boste pravočasno obveščeni, kdaj se bodo začele zbirati prijave za 6. Ples knežjega mesta.


Bookmark and Share

5. Ples knežjega mesta

Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE
Objavil v Plesni večeri ·
Tags: Plesnivečer

Uspešen dvojni vikend za slovenske plesne pare

Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE
Objavil v Rezultati ·
Tags: KlemenprašnikarStašaBerkopecMatejinŠpelaKralj
Kar trije pari V latinsko ameriških plesih in en par v standardnih plesih, so se v enem vikendu udeležili dveh WDSF international open turnirjevin dosegli vidne rezultate.

Pravila

Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE
Objavil v Pravila in pogoji ·
Tags: pravila

Državno prvenstvo v ST + LA 2011

Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE
Objavil v Tekmovanja ·
Tags: plesniturnirtekmovanjetekma
Plesni turnir vreden ogleda
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni