izlet s plesnimi pari - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

3 DNEVNI IZLET V CINQUE TERRE

1.dan: SLOVENIJA MANTOVA LA SPEZIA, 
Odhod v zgodnjih jutranjih iz Maribora. Vožnja mimo Fernetičev, Benetk, Padove in Verone do Mantove. Ogledali si bomo srednjeveški del mesta, ki je spadal med najbogatejša v Italiji in je bil prestolnica rodbine Gonzaga. Prelepa je katedrala, cerkev sv. Andreja, doževa palača… Prosto za dober capuccino ali sladoled. V popoldanskih urah vožnja proti morju do znamenitega »zaliva pesnikov« in mesteca La Spezia. Krajši postanek bomo naredili še v mestecu Portovenere. V bližini namestitev v hotel, večerja in nočitev.

2.dan: CINQUE TERRE,   
Po zajtrku se odpravimo na izlet po naravnem parku »pet zemlja« ali Cinque Terre. V La Speziji se bomo vkrcali na ladjico, ki nas bo popeljala do pet slikovitih ribiških vasic, ki se razprostirajo vzdolž neokrnjene narave. Področje obkrožajo gore porasle z vinogradi, njihovo vino pa se ponaša po vsem svetu. Vasice so zaradi težke dostopnosti ohranile vso svojo neokrnjenost, slikovitost in neobičajno arhitekturo. Postanek in ogled v treh od petih vasic (Monterosso, Vernazza, Riomaggiore). Popoldne povratek v La Spezio z vlakom. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3.dan: PARMA
SLOVENIJA,  
Po zajtrku vožnja do Parme, kjer si bomo ogledali staro mestno jedro s katedralo in krstilnico. Parmi pravijo spomenik dobremu življenju dobra hrana, odlična kapljica, elegantne kavarne, sijajna operna hiša… Lahko boste kupili značilne lokalne specialitete (parmezan, pršut, balzamični kis, testenine…). Po ogledih povratek nazaj proti domu, kamor bomo prispeli v kasnejših večernih urah.

CENA: 190 EUR   pri udeležbi 45 oseb
           200 EUR   pri udeležbi 40 oseb
           215 EUR   pri udeležbi 35 oseb

CENA VKLJUČUJE:
avtobusni prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv), cestne pristojbine, 2x polpenzionsko namestitev v hotelu 3* (dvoposteljne sobe),
vožnjo z ladjico in vlakom v NP Cinque terre, vse oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA (po želji):  enoposteljna soba, ca. 15 €/ noč.


Prijavite se lahko preko našega kontaktnega obrazca

Vlj
udno vabljeni v najino družbo!
FLAMENCO team.

CINQUE TERRE
cinqueterre
CINQUE TERRE
cinqueterre
Izlet v CINQUE TERRE
Cinque terra 3 dni
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni