Plesni vikend - Plesni tečaj, plesna šola, družabni ples v paru

Pojdi na vsebino
Plesni vikend na morju, hotel OMORIKA**** Crikvenica, Hrvaška , 28. - 30. oktober 2022
ARGENTINSKI TANGO - ZAČETNA STOPNJA
SAMBA - NADALJEVALNA STOPNJA


Vabimo vas, da se nam pridružite na plesnem vikendu, kjer se boste lahko v prijetnem okolju in sproščeni družbi plesnih parov zabavali na plesnih večerih, na delavnicah pa naučili nove plesne korake, ki jih boste lahko dodali svojim koreografijam.
      
Hotel Omorika**** se nahaja ob obali s prekrasnim pogledom na bližnji otok Krk in crikveniško riviero. V sklopu hotela so tudi športni objekti (igrišča za tenis in nogomet). Dobro urejena pešpot Lungomare povezuje 8 km dolge peščene in prodnate plaže. Pot se vije skozi bujno mediteransko vegetacijo in zagotavlja zadovoljstvo sprehajalcem in kolesarjem.
Mesto Crikvenica je prejelo "modro zastavo", priznanje za čistočo morske vode.

Zabavni del plesnega vikenda se bo pričel v petek, ob 20. uri, kjer vam bomo ob prijaznem pozdravnem govoru podarili praktično pozornost in natančno opisali potek delavnice. V petek in soboto (po večerji) bomo samo za vas organizirali mini plesna večera. Plesne delavnice bodo v soboto dopoldne in popoldne. Tokrat bodo organizirane v dveh skupinah, zato boste lahko izbirali med koreografijo ARGENTINSKEGA TANGA (lažji nivo) ali nadaljevalno koreografijo SAMBE (težji nivo). V primeru prijave na obe delavnici je ceni druge delavnice prizna 50 % popusta. V nedeljo dopoldne bo ponovitev naučenih koreografij. V Celju bo sledila še "poživitvena :)" ponavljalna vaja.

------
Plesni vikend zajema

Nastanitev v hotelu OMORIKA**** na bazi polpenziona
2x plesni večer v obliki preplesavanja vseh družabnih plesov
3x plesna delavnica
v času popoldanskega počitka bo možno koristiti dvorano za ponavljanje naučenih korakov
brezplačni parkirni prostor
brezplačno koriščenje interneta
ponavljalna vaja v Celju
simbolično darilo

Cena: od. 149 EUR/osebo oz. 298 EUR/par

PLAČILO

Plačilo se izvaja LOČENO v dveh delih:
1. del BIVANJE
(Bivanje, 104 EUR/osebo oz. 208 EUR/par do 19. septembra 2022)
2. del PLESNA DELAVNICA
(1. delavnica, 45 EUR/osebo oz. 90 EUR/par do 19. oktobra 2022
Obisk obeh delavnic je 135 EUR/par do 19. oktobra 2022)

COVID-19 RIZIKO

Plesni klub Flamenco si pridružuje pravico do popolne spremembe programa. Glede na situacijo se je potrebno zavedati, da obstaja tudi možnost, da naša plesna učitelja zbolita in bosta morala v izolacijo. V tem primeru se plesni vikend vseeno izvede, vendar v drugačni izvedbi. Plesne delavnice na morju se spremenijo v preplesavanja in plesno zabavo. Planirana plesna delavnica pa bo izvedena v Celju.
Plesni klub Flamenco se zavezuje, da bo v Celju izvedel plesno delavnico takoj po končani karanteni oz. izolaciji plesnih učiteljev.
Trenutno imamo zagotovljenih 25 sob, mesta se bodo zapolnila po časovnem vrstnem redu prijav. Po zapolnitvi 25 sob, se lahko s hotelom dogovarjamo o dodatnih sobah, zato
je pomembno, da svojo prisotnost prijavite čimprej.


Zavedam se rizika, upošteval bom odlok vlade in izpolnjeval takratne pogoje za prehajanje meje!


Do plesnega vikenda nas loči samo še:

Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2018/19, iz smeri družabnih plesov v paru.

Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje PZSDvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino