Poročni plesni tečaj za mladoporočence - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Poročni ples | Poročni plesni tečaj | ples mladoporočencev

V Plesni šoli FLAMENCO smo za mladoporočence pripravili 3 atraktivne plesne pakete - programe popularnih in klasičnih plesov, primerne za poroko.

Otvoritveni ples na poroki, tako imenovani poročni ples, je prva preizkušnja v katero se podata mladoporočenca kot mož in žena. Naši plesni učitelji vedo, kolikšno odgovornost prevzemajo s tem, ko vas učijo prvih ali pa morda nadaljevalnih plesnih korakov, zato jim gre zaupati. V plesni šoli Flamenco smo s ponudbo različnih paketov poskrbeli, da bo vaša izkušnja samozavestna, prijetna, romantična, vesela. V kolikor se želite naučiti plesne korake, nikar ne odlašajte s prijavo.

Nikar ne odlašajte z odločitvijo. Vpišite se v plesno šolo Flamenco, za vas smo pripravili pestro izbiro plesnih programov za poročni ples, s katerimi boste zablesteli na vašem prvem plesu skupne poti.
Poročni ples 5 ur

Paket Poročni ples zajema 5 individualnih ur.

Mladoporočenca lahko izbirata med atraktivnimi koreografijami in plesi, ki so jih sestavili izkušeni plesni učitelji, lahko pa vam osebni plesni učitelj sestavi
koreografijo na vajino najljubšo melodijo. Tako bo vajin ples še bolj poseben in zanimiv.

Cena paketa
- Poročni ples je 110 € na par za 5 srečanj po eno uro.

Otvoritveni ples na poroki
Nevesta in ženin 10 ur

Paket Nevesta in ženin zajema 10 individualnih ur.

V Plesni šoli FLAMENCO smo za mladoporočence pripravili veliki paket s katerim bosta nevesta in ženin pridobila znanje s katerim bosta lahko blestela celo noč. Osebni plesni učitelj vam sestavi atraktivno koreografijo na vašo glasbo, ki jo bosta zaplasala na otvoritvi slavja. Naučili se boste tudi valček, polko, foxtrot in discofox.

Cena paketa
- Nevesta in ženin je 200 € na par za 10 srečanj po eno uro.

Otvoritveni ples na poroki
SPLETNA APLIKACIJA

širšo ponudbo za poročni plesni tečaj lahko najdete v naši spletni aplikaciji

Ples na poroki, najlepši poročni ples.
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni