Svetovno prvenstvo v Latinsko ameriških plesih - World Latin 2009 - Plesni tečaji v Celju - PLESNA ŠOLA CELJE

Plesna šola FLAMENCO Celje
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Svet plesa > Plesne novice
Svetovno prvenstvo v latinsko ameriških plesih 2009

Najveèji plesni dogodek v letu 2009 bo gostil Maribor v Športni dvorani Ljudski vrt. 7. novembra se bodo na parketu zavrteli najboljši plesni pari z vsega sveta - predtekmovanja se priènejo ob 12. uri, finalni veèerni del pa ob 19. uri.

Po odhodu trenutnih svetovnih prvakov Stefana di Filippa in Anne Melnikove se odpirajo možnosti številnim parom za osvojitev tega prestižnega naslova.

Bosta ob podpori številnih navijaèev zmago osvojila naša Jurij in Jagoda? Bosta prvaka prviè postala predstavnika Rusije Alexei in Anna? Imata najveè možnosti drugouvršèena iz Blackpoola Zoran in Tatsiana, ki zastopata barve Hrvaške, drugaèe pa bo Zoran plesal na domaèem parketu? Kako visoko se bosta uvrstila Miha in Nadiya?

Obeta se nepozaben plesni spektakel, ki ga bo popestrila spremljajoèa tekma Boogie Woogie za Svetovni pokal in vrhunski show program. Tega ne smete zamuditi. Cene:
Veèerna predstava: 60,00 eur/ 40,00 eur Popoldanska + veèerna predstava: 65,00 eur/ 45,00 eur
Delite z ostalimi na FacebookuVir: http://www.worldlatin2009.si/slo-vstopnice.html


Največji plesni dogodek v letu 2009 bo gostil Maribor v Športni dvorani Ljudski vrt. 7. novembra se bodo na parketu zavrteli najboljši plesni pari z vsega sveta - predtekmovanja se pričnejo ob 12. uri, finalni večerni del pa ob 19. uri.
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni