Začetni plesni tečaj plesa za začetnike - Plesni tečaji - Plesna šola - Družabni plesi v paru

Pojdi na vsebino
PONUDBA
Začetni plesni tečaj v Celju nedelja,  14. oktober 2018 ob 15.30. uri  


V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove  plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih, praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, ob porokah ali kar tako za vaše veselje.


Tečaj zajema 8 obiskov, ki se zvrstijo v cca. 2 mesecih


Naučili se boste:


Standardni plesi:

Angleški valček, Dunajski valček, Foxtrot, Polko

Latinsko ameriški plesi:

Cha cha cha, Salso, tango

Swing plesi:

Disco fox, Blues


Verjemite nam, po zaključenem plesnem tečaju bo vsak vaš plesni korak suveren in dovršen.


Cena plesnega tečaja za 2 osebi znaša 120 EUR. (30 EUR/osebo/mesečno)

Zakaj izbrati naš tečaj.


Tudi plesni učitelji, ki imajo diplomo iz smeri hip hopa, breakdanca, jazz baleta, ipd. lahko poučujejo plese v paru. Pa je v tem primeru storitev dolgoročno kakovostna?


Zagotavljamo vam, da vse naše plesne tečaje v paru, vodi plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, ki je bil nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral izjemno uspešne športne plesne pare.


V plesni šoli Flamenco vemo kaj počnemo in nimamo pomešanih pojmov. Plesni učitelj SLP (standardnih in latinskoameriških plesov) ne bo poučeval baleta, showdance, hip hopa, break dance, ipd. Temveč zgolj PLESE V PARU.


In zakaj so naši plesni tečaju vrhunsko naravnani? Preberite vsebino Črno na belem
Nazaj na vsebino