Ples knezjega mesta-plesni vecer - Plesni tečaj, plesna šola, družabni ples v paru

Pojdi na vsebino
Ples knežjega mesta

vabi na plesni večer, ki bo v soboto, 25. novembra 2023 ob 20.00 uri. Pridružite se nam v Celjskem domu na Krekovem trgu 3 v Celju. Organizatorja večera sta Zavod Celeia Celje in Plesna šola Flamenco.

Ples knežjega mesta je plesni večer, vreden pozornosti ljubiteljev plesa. Namenjen je vsem parom, ki se radi zavrtijo ob plesni glasbi družabnih plesov. Poudarek večera je na plesnih ritmih in velikim plesiščem s parketom, kjer lahko plešete tudi koreografije, ki se plešejo v plesno smer.

Na plesnem večeru vas bo ob plesnih korakih spremljala mehanska plesna glasba, katero bo predvajal izkušeni plesni učitelj, ki se spozna na plesne ritme. Ljubitelji plesa boste ponovno doživeli nepopisno razkošje verjetno največjega plesišča v Celju, ki omogoča izvedbo še tako zahtevnih plesnih koreografij.

Utrinek iz predhodnega plesa:Ker Celjski dom razpolaga z omejenim številom in velikosti miz, se je na ples možno prijaviti zgolj v skupini treh ali več parov. V kolikor ste skupina treh ali več parov, se morate prijaviti, da vam pripravimo mizo. Število obiskovalcev je omejeno.


Ker vam želimo ponuditi nepozabno plesno pravljico, smo omejili število gostov. To pomeni, da morate zares pohiteti s prijavami preko spodnjega prijavnega obrazca.

Nazaj na vsebino