Plesni vikend - Plesni tečaj, plesna šola, družabni ples v paru

Pojdi na vsebino
Plesni vikend na morju, hotel OMORIKA**** Crikvenica, Hrvaška , 14. - 16. april 2023
SLOWFOX


Vabimo vas, da se nam pridružite na plesnem vikendu, kjer se boste lahko v prijetnem okolju in sproščeni družbi plesnih parov zabavali na plesnih večerih, na delavnicah pa naučili nove plesne korake, ki jih boste lahko dodali svojim koreografijam.
      
Hotel Omorika**** se nahaja ob obali s prekrasnim pogledom na bližnji otok Krk in crikveniško riviero. V sklopu hotela so tudi športni objekti (igrišča za tenis in nogomet). Dobro urejena pešpot Lungomare povezuje 8 km dolge peščene in prodnate plaže. Pot se vije skozi bujno mediteransko vegetacijo in zagotavlja zadovoljstvo sprehajalcem in kolesarjem.
Mesto Crikvenica je prejelo "modro zastavo", priznanje za čistočo morske vode.

Zabavni del plesnega vikenda se bo pričel v petek, ob 20. uri, kjer vam bomo natančno opisali potek delavnice. V petek in soboto (po večerji) bomo samo za vas organizirali preplesavanje z druženjem. Plesne delavnice bodo v soboto dopoldne in popoldne. V nedeljo dopoldne bo ponovitev naučene koreografije. V Celju bo sledila še ponavljalna vaja.

------
Plesni vikend zajema

Nastanitev v hotelu OMORIKA**** na bazi polpenziona
2x plesni večer v obliki preplesavanja vseh družabnih plesov
3x plesna delavnica
v času popoldanskega počitka bo možno koristiti dvorano za ponavljanje naučenih korakov
brezplačni parkirni prostor
brezplačno koriščenje interneta
ponavljalna vaja v Celju

Cena: 150 EUR/osebo

PLAČILO

Plačilo se izvede LOČENO v dveh delih:
1. del BIVANJE
(105 EUR/osebo oz. 210 EUR/par do 19. marca 2023)

2. del PLESNA DELAVNICA
(45 EUR/osebo oz. 90 EUR/par do 25. aprila 2023)

RIZIKO

Plesni klub Flamenco si pridružuje pravico do popolne spremembe programa. Glede na situacijo se je potrebno zavedati, da obstaja tudi možnost, da naša plesna učitelja zbolita. V tem primeru se plesni vikend vseeno izvede, vendar v drugačni izvedbi. Plesne delavnice na morju se spremenijo v preplesavanja in druženje s plesno zabavo. Planirana plesna delavnica pa bo izvedena v Celju.
Plesni klub Flamenco se zavezuje, da bo v Celju izvedel plesno delavnico takoj, ko bosta plesna učitelja zdrava.
Trenutno imamo zagotovljenih 25 sob, mesta se bodo zapolnila po časovnem vrstnem redu prijav. Po zapolnitvi 25 sob, se lahko s hotelom dogovarjamo o dodatnih sobah, zato
je pomembno, da svojo prisotnost prijavite ČIMPREJ!!!

Do plesnega vikenda nas loči samo še:

Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2018/19, iz smeri družabnih plesov v paru.

Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje PZSDvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino