Začetni plesni tečaj plesa za začetnike - Plesni tečaj, plesna šola, družabni ples v paru

Pojdi na vsebino
Plesna šola Flamenco Celje - Začetni plesni tečaj - Ponedeljki od, 29. januar 2024 ob 19.00h
Plesni tečaj je namenjen vsem, ki še niste bili na plesnem tečaju in tistim, ki bi radi obnovili svoje osnovno znanje plesa.


Ste razmišljali, da bi se na zabaven način naučili plesati, se podružiti in zabavati ob odlični plesni glasbi? Verjamemo, da smo prava izbira za vas, zato vas vabimo v ZAČETNI PLESNI TEČAJ. Naj se vaše družabno življenje prične sedaj.

V tečaju družabnih plesov se med seboj prepletajo in dopolnjujejo STANDARDNI, LATINO in SWING PLESI ter seveda še kakšni novi  "moderni" plesni koraki. V plesnem tečaju DRUŽABNIH PLESOV vas v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju popeljemo skozi osnove  plesov, ki jih boste najpogosteje lahko zaplesali na plesiščih ob najrazličnejših družabnih priložnostih, praznovanjih, praznikih, novoletnem plesu, porokah, plesnih večerih ali pa kar tako za vaše veselje. Veliko plesnih parov nam zaupa svoje plesne korake Skupaj se rekreiramo, zabavamo in učimo. Zaupajte nam tudi Vi.
Plesni tečaj bo obsegal 8 vaj po 60 minut (cca 2 meseca, nato pa bo v istem terminu možno nadaljevati v višje plesne stopnje.

Plesni tečaj bo potekal v prostorih Plesnega centra Flamenco, Mariborska c. 7, 3000 Celje (kompleks fakultet v Celju).

Plačilo:
Plesni tečaj obsega osem vaj, zato je obveznosti potrebno poravnati za obdobje dveh mesecev.

Cena na osebo: 65 EUR/8 vaj (cca. 2 meseca)
Obisk posamezne vaje - 20 EUR/osebo

Mesta na plesnem tečaju so omejena, zato vljudno prosimo, da se na začetni plesni tečaj pravočasno prijavite preko spodnjega prijavnega obrazca.

Vnesite podatke in si zagotovite mesto na začetnem plesnem tečaju:


Do plesnega tečaja nas loči samo še:

Zakaj izbrati naš tečaj.

Zagotavljamo vam, da bo vaš plesni tečaj vodil diplomirani plesni učitelji SLP (standardnih in latinskoameriških plesov). Učitelj, nekdanji tekmovalec standardnih in latinsko ameriških plesov, ki je tekmoval v najvišjem kakovostnem AI razredu, hkrati pa je več desetkrat stopil tudi na stopničke. Učitelj, ki je treniral izjemno uspešne športne plesne pare. V plesni šoli FLAMENCO, več ur na dan, 7 dni v tednu, poučevanje usmerjamo izključno odraslim, ki se želijo naučiti PLESE V PARU. Ker vso energijo posvečamo zgolj eni zvrsti plesov, zagotavljamo, da boste pri nas deležni najširše ponudbe za odrasle, ki si želijo plesati v paru.

In zakaj samtramo, da so naši plesni tečaju vrhunsko naravnani? Preberite vsebino v rubriki Črno na belem


Naši plesni učitelji so tudi nekdanji športni tekmovalci, ki so tekmovali v najvišjem kakovostnem A razredu. Več desetkrat so zasedli tudi stopničke na slovenskih in mednarodnih tekmovanjih.

Naši plesni učitelji imajo opravljeno diplomo za plesnega učitelja ZPVUTS, ki jo podeljuje, Fakulteta za šport in PZS

Naše plesne tečaje vodijo zgolj plesni učitelji, ki so specializirali iz izobraževalne smeri SLP (standardnih in latinskoameriških plesov v paru)

Vsi plesni učitelji imajo opravljen strokovni licenčni seminar za leto 2021/22, smer: Plesi v parihDvorana plesne šole FLAMENCO Celje velja za moderni plesni center, ki je opremljen z vrhunskim ozvočenjem znamke BOSE. Tako lahko vsakdo izmed tečajnikov kar najlažje prepozna ritme, ki jih je potrebno slišati pri plesu, hkrati pa se da tudi uživati ob poslušanju prijetnega zvoka.
Nazaj na vsebino