Knjiga vtisov - Plesni tečaj, plesna šola, družabni ples v paru

Pojdi na vsebino


S ponosom smo na naši spletni strani odprli rubriko Knjiga vtisov. Mnogokrat na naš e-poštni naslov prispe tudi mnenje naših plesnih parov, ki nam dajejo zalet in navdih za delo, ki ga opravljamo. Priznamo, gode nam in cenimo vsako kritiko, tako pozitivno, kot tudi kritiko, ki nas usmeri na pravo pot. Za vas objavljamo mnenja naših plesnih parov, ki smo jim polepšali družabno življenje."Za učenje drugačnega zrenja, v kar zagotovo sodi tudi ples, je pomembna motivacija. In navdih. Ustvarjalni in radoživi ljudje nam ga lahko nalijejo zvrhano kupico. Dobra plesna pedagoga znata spodbujati k plesu, ki je neskončen vir navdiha...

Polona in Branko, hvala vama, da v prenapolnjenem vsakdanjiku, polnem zahtev, pričakovanj in obremenitev zunanjega in notranjega hrupa, kot odrešitev nudita pobeg v svet plesa, kjer duša lahko svobodno zajame iz studenca glasbe, koreografij, prijetnega druženja... Pozitivna energija in profesionalen odnos sta bila vajina vstopnica za naš svet plesne domišljije in za uresničitev naših sanj...Uspelo vama je! Pa tudi nam; zaradi vaju. Zato vabljeni vsi, ki želite nekaj več, v svet plesa, na krilih njune domišljije."


Milena in Andrej


"Čeprav tu in tam kakšen korak zaide v napačno smer je za naju ta urica plesnega tečaja več kot čudovita zabava, kjer sproščava živce. Najlepše nama je, ko zaideva na plesišče in vidiva kako sproščeno in lahkotno pleševa.

Kar pa se tiče plesnih vikendov, ki jih ogranizira plesni klub Flamenco pa sledeče:
čudovit odklop, ki dvakrat na leto NESKONČNO paše.

Druženje z vama je krasno in vesela sva, da plesa še ne obvladava do popolnosti, tako bodo plesni tečaji še kar trajali in trajali..."


Tina in Matjaž


 


"Na povabilo prijateljev sva se odločila, da osveživa svoje plesno znanje v plesni šoli Flamenco. Sprva sva se nameravala udeležiti nadaljevalnega tečaja, potem pa… no, po osmih letih še vedno hodiva vsako nedeljo na plesne vaje. Pa ne zato, ker bi nama tako počasi šel uk v glavo J. V skupini se krasno ujamemo in med nami so se spletle prijateljske vezi, zato se družimo tudi izven plesnega parketa. Vsake vaje pa popestri naš plesni učitelj Branko, ki nas na duhovit in izviren način poskuša spremeniti v plesne guruje J.

Vsako leto se veselimo plesnega vikenda, ki običajno poteka v morskem letovišču. Druženje z ostalimi člani plesne šole je kot srečanje velike družine. Napolnimo si baterije z dobro voljo in smehom, za nameček pa prinesemo domov še osvojeno novo plesno znanje. Recept za uspeh!

 
Želiva se zahvaliti Poloni in Branku Podergajs Siussi, ki s svojim profesionalnim pristopom in pravšnjo mero domačnosti ustvarjata edinstveno plesno šolo in lepšata naša življenja. Hvala vama!"
 

Nataša in Dušan


"Plesni klub Flamenco - najboljši plesni klub v celjski regiji. Zakaj? Ker to ni navaden plesni klub saj nas poleg plesa druži zabava, smeh in pozitivna energija, ki je nikoli ne zmanjka. Ples je nekaj enkratnega in naju v plesnem klubu Flamenco napolni s pozitivno energijo soplesalcev in odličnega ter zabavnega učitelja. Glede na to, da pričakujeva novega družinskega že komaj čakava, da se po prihodu dojenčka ponovno priključiva skupini tečajnikov saj ples v skupini že kar pogrešava. Lahko pa rečeva, da sva se v teh letih toliko naučila, da sedaj obvladava tudi ples z velikim trebuščkom:-) Hvala plesni klub Flamenco tudi za posebna znanja v posebnem življenjskem obdobju.

Postanite del velike družine, ki se druži ob plesu in zabavnih dogodkih. Zaplešite s plesnim klubom Flamenco, ne bo vam žal!"

Urška in Jure
Nazaj na vsebino